Top
Middenklasse loopbanden

Elektrische loopband uit de middenklasse

Elektrische loopband online gemakkelijk uitkiezen. Op deze pagina vind je de elektrische loopbanden uit de middenklasse. Twijfel je tussen een Kettler loopband of een andere elektrische loopband dan vind je in deze middenklasse de loopband die het beste bij jou past! 

Kettler loopband of een andere elektrische loopband

Een Kettler loopband heeft veel voordelen, maar ook nadelen. Onze Joy sport loopbanden zijn betaalbaar, maar bovenal van de beste kwaliteit. Als je nog twijfelt tussen een Kettler loopband of een andere professionele elektrische loopband bel ons dan gerust.

Loopband training vandaag nog starten!

Start jouw loopband training vandaag nog! Is het lekker weer? Wandel dan vandaag nog lekker buiten een rondje en morgen is jouw electrische loopband in huis. Jouw loopband training lekker in je eigen huis kan dan morgen starten!
Loopband met computer
Loopband met computer
Loopband met computer Treadmill 7515. Betaalbare loopband van Treadmill. Nú loopband met computer tegen scherpe prijs!
€ 1.079,00
€ 799,00
Fitness loopband Relax
Fitness loopband Relax
Goedkope loopband van Joy Sport. Fitness loopband Joy Sport Relax is nu de meest complete electrische loopband. Fitness loopband nú met 100 euro korting!
€ 899,00
€ 814,00
Fitness voor ouderen
Fitness voor ouderen
Blijf gezond leven met de home fitness voor ouderen. Fitness voor ouderen is belangrijk om gezond te blijven. U kunt gewoon thuis blijven om te sporten
€ 1.129,00
€ 1.029,00
Stevige loopband Marathon
Stevige loopband Marathon
Trainen marathon op een stevige loopband? Dat kan! De Joy Sport Marathon behoort tot de beste loopbanden. Nú stevige loopband met flinke korting!
€ 1.200,00
€ 1.139,00