Top
Fitness machine
6% Korting
  • Fitness machine
  • Fitness machine
  • Fitness machine
€ 1.699,00
1.599,00

Fitness Machine voor thuis

Fitness machine voor in huis? Bekijk dan de loopband perfonmance!. Deze fitness machine is de topper uit de Joysport perfonmance serie lijn. Het apparaat heeft een uiterst sterk frame constructie. Deze fitness machine zal thuis nooit in de weg staan door het eenvoudige opklap systeem zal  het apparaat nooit in de wegstaan. 

 


Verschillende loopschema mogelijk

Loopschema is zeer belangrijk als u gaat sporten. In de computer van de Joysport Perfonmance zitten maar liefst 24 loopschema's. Het is belangrijk om je aan een bepaald loopschema te houden. Als je te weinig inspanning levert, dan levert het niks op en als je teveel inspanning doet, levert het ook niks meer op als spierpijn en dat moet u verkomen. Een loopschema is daarom zeer belangrijk als u gaat sporten. Bekijk onze loopschema boven aan de pagina voor tips. Heeft u meer vragen over loopschema bel ons dan gerust. 

 

Looptraining met de Joysport Perfonmance

Met deze loopband kun je perfect looptraining volgen. Een draadloze hartslag meter bepaald precies de intensiteit die u moet lopen op deze manier traint u nooit te hard. Als u het warm krijgt tijdens uw looptraining kunt ook altijd de ventilatie aanzetten of u kunt tijdens de looptraining luisteren naar uw favoriete muziek. Bestel de Joysport  Perfonmance snel en begin met looptraining.


Gerelateerde producten