Top
Fitness voor ouderen
9% Korting
  • Fitness voor ouderen
  • Fitness voor ouderen
€ 1.129,00
1.029,00

Fitness voor ouderen brengt u in beweging


Fitness voor ouderen is ideaal met de Joysport fysio. De Joysport Fysio is een zeer geschikte loopband voor ouderen fitness of personen met beperkte bewegingsfuncties. Door de lange zijwaartse veiligheid leuningen is de Fysio bestempeld als unieke loopband. Fitness voor ouderen is hard nodig. Ouderen moeten in beweging blijven om de spieren soepeler te houden. Zo ben je fitter door de dagelijkse bezigheden.  De fitness voor ouderen heeft een stille 3 PK motor met 5pk piekvermogen, zo kunt u snelheden halen tussen de 1 en 14 km per uur.
 

Ouderen fitness is belangrijk voor oudere spieren

Ouderen fitness is belangrijk om 3 redenen
1.     Ouderen fitness vertraagd de processen van het ouder worden. Als u ouder word de botafname minder, u word minder soepel en uw conditie gaat achteruit. Door te blijven sporten worden deze processen vertraagd
2.     Ouderen fitness houd u gezond en vitaal. Als u minder gaat bewegen word de kans op chronische aandoeningen verminderd. Ook houd fitness voor ouderen uw geheugen fris en scherp.
3.     Ouderen fitness geeft een positief gevoel. Het geeft u een voldaan gevoel  en u gaat er beter van slapen.

Home fitness voor ouderen heeft meerdere functies

De home fitness heeft naast de gebruikelijke bedieningsknoppen op de trainingscomputer ook bedieningsknoppen in de armgrepen/ leuningen  zitten. In de linker arm steun bevind zich de start/stop knop en aan de rechterkant kunt u de snelheid aanpassen. De home fitness voor ouderen heeft lange leuningen die lopen tot aan de achterzijde van het toestel. Hierdoor word er ondersteuning geboden aan het opstappen van de home fitness. Zo kun je altijd gemakkelijk gebruik maken van de home fitness.