Top
Goedkope loopband

Goedkope loopband maar toch kwaliteit

Goedkope loopband uitkiezen, maar toch de beste kwaliteit. Dat kan op Hardloopband.nl. Wij hebben goedkope loopbanden van top merken. Als je advies wilt over een goedkope loopband dan kan dat ook. Bel ons gerust.

Loopbanden online uitkiezen

Loopbanden zijn er in alle soorten en maten. Wij hebben goedkope loopband, midden klasse loopbanden en ook professionele loopbanden. Best lastig om dan een goede loopband uit te kiezen. Alle loopbanden hebben flinke kortingen!

Loopband kopen = nú gratis bezorgd!

Goedkoopste loopband kopen? De loopband wordt nú gewoon gratis thuisbezorgd! Loopband kopen met advies en garantie doe je op Hardloopband.nl. De beste loopband kopen met TOP kortingen!
Goedkoopste loopbanden
Goedkoopste loopbanden
Hardloopband aanbieding van Treadmill. Goedkoopste loopbanden nú al vanaf €249,-. Bekijk de goedkoopste loopbanden!
€ 300,00
€ 249,00
Loopband TM 7415
Loopband TM 7415
Hardloopband voor maar €299,-. Goedkoopste loopbanden nú al vanaf €249,-. Bekijk de goedkoopste loopbanden!
€ 349,00
€ 299,00
Slazenger Track Motion (tijdelijk even niet meer leverbaar)
Slazenger Track Motion
Goedkoopste loopband Slazenger Track Motion. Een TOP electrische loopband en goedkoop. Deze loopband is goedkoop én van top kwaliteit!
€ 749,00
Hardloopband fitness
Hardloopband fitness
Hardloopband fitness - nu ook voor jou

De Focus Fitness Jet 2 is een compacte basis loopband voor thuisgebruik. Hij beschikt over verschillende voorgeprogrammeerde snelheidsprogramma’s, heeft een vrij stille motor en is handmatig verstelbaar in twee verschillende hoogtes.
€ 599,00
€ 499,00
Weslo loopband
Weslo loopband
De Weslo Magnetic Jog is niet bepaald de loopband die u gewend bent. Hij heeft geen motor, maar een magnetische weerstand. De band reageert op uw loopbeweging. Dat is even wennen, maar het is wel ontzettend gemakkelijk. Wilt u harder trainen? Dan moet u wat harder lopen. De Weslo Magnetic Loopband heeft 8 weerstand niveaus. Met deze weerstand bepaalt u de intensiteit waarmee de loopband reageert op uw bewegingen.
€ 279,00