Top
Hardloopband fitness
Nieuw 17% Korting
  • Hardloopband fitness
  • Hardloopband fitness
  • Hardloopband fitness
  • Hardloopband fitness
  • Hardloopband fitness
  • Hardloopband fitness
€ 599,00
499,00

Hardloopband fitness - nu ook voor jou

 

De Focus Fitness Jet 2 is een compacte basis loopband voor thuisgebruik. Hij beschikt over verschillende voorgeprogrammeerde snelheidsprogramma’s, heeft een vrij stille motor en is handmatig verstelbaar in twee verschillende hoogtes.

 

Trainingsprogramma’s

De Jet 2 is voorzien van zeven verschillende trainingsprogramma’s. Deze trainingsprogramma’s verschillen van een manueel programma tot zeven verschillende snelheidsprogramma’s. De snelheidsprogramma’s hebben een maximale snelheid, welke wordt vertoont bij het gekozen programma.  Zo is het mogelijk om te kiezen uit verschillende onderdelen in de programma’s. Denk hierbij aan een cardio training en een interval training. Waarbij verschil wordt gemaakt tussen uithoudingsvermogen en snel-kracht trainingen.

 

Hellingshoek

De Hellingshoek van de Jet 2 is handmatig te verstellen in twee verschillende hoogtes. Door de hoogtes te verstellen zult u meer het berg op lopen/rennen ervaren. Dankzij het bergopwaarts lopen/rennen zult u uw spieren meer stimuleren en een stukje kracht ontwikkelen. Denk hierbij aan uw onderlichaam. Zo zult u vooral uw kuiten en bovenbenen trainen.

 

Display

Het Display van de Focus Fitness Jet 2 is zeer eenvoudig te bedienen. Van het overzichtelijke display kunt u al uw trainingsgegevens aflezen. Zo ziet u uw snelheid, afstand, calorieën, tijd en hartslag. Ook heeft de Jet 2, drie snel toetsen waarmee u met één klik de snelheid kunt veranderen naar 3, 6 of 9. 

 

Materiaal

De Jet 2 is uitgerust van een 3PK motor. Deze motor maakt snelheden van 1/13 kilometer per uur mogelijk. Het geluidsniveau van de Jet 2 is vrij laag. Het loopoppervlak biedt de ruimte om te lopen, joggen en rennen. Verder is het loopvlak gedempt met een achtvoudige demping. Deze demping beschermt niet alleen uw gewrichten maar dempt ook het geluid. De loopband is voorzien van handvaten. Op deze handvatenzijn hartslag sensoren ingebouwd en extra knoppen om de snelheid te verhogen/verlagen.

 

Meest geschikt voor

Mensen die opzoek zijn naar een compacte en  eenvoudige loopband, om in beweging te blijven en gebruik willen maken van voorgeprogrammeerde snelheidsprogramma’s.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 2