Top
Loopbanden Verzenden & betalen

Loopband verzenden

Hardloopband.nl werkt vanuit een aantal verschillede distributiecentra. In 99% van de gevallen kunnen wij de dag erna uw loopband al thuis afleveren. Houdt u maximaal rekening met een levertijd van 4 tot 5 werkdagen.

Wanneer de loopband van uw keuze tijdelijk niet voorradig is zullen wij dit direct telefonisch of per mail aan u melden. Het is aan u of u kunt wachten tot de aangegeven termijn of dat u de loopband elders gaat kopen. Wij zullen het bedrag van uw bestelling dan binnen 48 uur aan u overmaken.

Verzendingen zijn altijd helemaal gratis

Loopband retourneren

De wet koop op afstand zorgt er voor dat u zonder opgaaf van redenen de koop, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, ongedaan kunt maken. U kunt de geleverde loopband ongebruikt, in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. De eventuele verzendkosten die hiermee zijn gemoeid zijn dan voor uw rekening. Na retour ontvangst van uw loopband zullen wij, na controle van de staat waarin het verkeerd zo spoedig mogelijk het door u betaalde bedrag terugstorten. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen gebeuren.

Garantie op onze loopbanden

Hardloopband.nl hanteerd de garantievoorwaarden zoals deze vanuit de diverse merken wordt gehanteerd.

Hardloopband.nl zal dan ook de klant helpen met het invullen van de benodigde garantie aanvragen en het proces bewaken. Wanneer het een probleem van technische aard betreft welke binnen de garantieperiode valt ontvangt u naast een nieuwe of een gerepareerde loopband ook uw verzendkosten retour. Wij zullen er alles aan doen dat dit proces zo snel mogelijk wordt doorlopen. 


Heeft u nog vragen over een specifiek loopband? Neem gerust contact opDirect uw goedkope hardloopband kopen?


Hardloopbanden betalen


Hardloopband.nl biedt u twee verschillende mogelijkheden aan om de door u bestelde loopband te betalen.
 
1. Uw loopband betalen met Ideal
U kunt via onze partner Mollie direct veilig in uw eigen betaalomgeving betalen middels Ideal. U dient wel de 'random reader' van uw eigen bank in de buurt te hebben. Het bedrag is vervolgens direct bij ons binnen zodat wij de loopband ook meteen kunnen gaan uitleveren.
 
2. Uw hardloopband betalen met overboeking
Wanneer u even geen random reader bij de hand heeft kunt u het totaal bedrag handmatig overmaken op NL39KNAB ten name van Hardloopband.nl. Dit onder vermelding van uw ordernummer. 
 
Belgische klanten hebben de volgende extra gegevens nodig:
IBAN: NL39KNAB0255 0792 30
BIC: KNABNL2H
 
Direct na ontvangst van het bedrag op onze rekening zullen wij de bestelling  van uw hardloopband gaan verwerken.
 
Heeft u vragen over het betalen van hardloopbanden? Neem gerust contact op. Direct uw hardloopband bestellen?